Aicab - Alfta industricenter
Sök
Hitta hit
Kontakta oss!
Sök
Meny

Dina rättigheter

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi hanterar om dig, ett register­utdrag. Du har också rätt att få felaktiga upp­gifter rättade. Du har också rätt att kräva att vi begränsar vår behandling av dina personupp­gifter om du till exempel anser att de inte är korrekta. Du har rätt att få dina personuppgifter överförda till ett annat företag (dataportabilitet).

Du har rätt att få se all information vi har om dig i våra register. Har du frågor om hur du begär ett registerutdrag, kontakta oss (förvaltare) på info@aefab.se eller telefon 0271-575 00.

Du har rätt att klaga

Om du menar att vi inte har behandlat dina personuppgifter enligt gällande lag så hör av dig till oss på info@aefab.se eller 0271-575 00.

Som privatperson kan man kontakta dataskyddsombudet om man inte får det stöd som kan förväntas av Alfta Industricenter gällande ens rättigheter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Enklast kontaktar du dataskyddsombudet på dataskyddsombud@kfh.se eller via telefon, fredagar mellan 8:00 och 11:00, 0271-540003.
Dataskyddsombudet omfattas av sekretess i sitt uppdrag.

KITCHEN
Veckans lunchmeny
HÄLSA & FRISKVÅRD
Veckans lunchmeny

Besöksadress:
Norra Ösavägen - Alfta
Tfn 0271-575 02

Postadress:
Alfta Industricenter
Box 80, 828 22 Edsbyn

Alfta Industricenter AB är ett helägt kommunalt bolag

Ovanåkers kommun