Aicab - Alfta industricenter
Sök
Hitta hit
Kontakta oss!
Sök
Meny

Shine Data

Shine Data AB är den lokala IT-leverantören i kommunen och  en komplett partner för alla dina IT-funktioner inom företaget.

Våra produkter, tjänster och kompetens spänner sig från de allra enklaste till de mycket avancerade lösningarna.

Våra kunder finns först och främst i kommunen men till viss del även i angränsande kommuner och län vad gäller Data/IT delen av verksamheten.

Vi kan erbjuda er hosting, webhotell, CO-location, onlinebackup etc, i vår nybyggda serverhall som finns i ett säkert valv i våra lokaler på Alfta Industricenter.

Vi har försäljning på dom flesta IT-relaterade produkterna och i stort sett alla märken. Vi kan leverera och installera den lösning som ni behöver. I butiken har vi toner, patroner, kablar, minnen, routrar, div förbrukning mm.

Shine Data är partner med Fujitsu – datorer, servrar, F-Secure – säkerhetslösningar, Licencia – Ericsson / LG telefonväxlar, Weblink – IP-telefoni, Microsoft – Small Business Specialist.

Vi har inom företaget även:

Shine Webb AB - Webbutveckling med inriktning mot OpenCart / Joomla anpassningar. För e-handel så har vi valt OpenCart  som är en kraftfull open source plattform ett användarvänlig  system med kraftfulla inbyggda funktioner, samtidigt som systemet både är resurssnålt, samt stödjer multishop. 

Till OpenCart har vi moduler för koppling mot VISMA, Fortnox, Samport, Memnon (fraktmodul med DHL, Posten, Schenker etc.), Handelsbanken + många fler anpassningar.

ChargeIT.se - Med ensamrätt på Maha PowerEx produktutbud i Sverige där vi importerar deras batteriladdare och batterier, produkter med mycket hög kvalitet som vi får från fabriken i Taiwan och sedan säljer via www.chargeit.se Länk till annan webbplats.

Musikdator (Studiodator) – Vi har på kort tid tillsammans med Oscalator Studio byggt upp en kvalitetsprodukt som börjar bli känd i musikkretsar och vi levererar nu specialbyggda musikdatorer runt hela Sverige inom en nisch som vi tagit många marknadsandelar av senaste året.

Via musikdatorer.se säljer vi datorer från ca 15 000:- upp till 100 000:-


KONTAKT

Telefon:

0271-809080

E-post:

thomas@shinedata.se

Besöksadress:

Norra Ösavägen 11 E

Postadress:

822 40 ALFTA

Hemsida:

http://www.shinedata.se/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Besöksadress:
Norra Ösavägen - Alfta
Tfn 0271-575 02

Postadress:
Alfta Industricenter
Box 80, 828 22 Edsbyn

Alfta Industricenter AB är ett helägt kommunalt bolag

Ovanåkers kommun